9 de nov. 2016

Youtubers per la igualtat

Youtubers per la igualtat” és un projecte que té com a objectiu lluitar contra els estereotips de gènere. El programa pilot s’ha dut a terme en l’IES Benalúa de Granada, un institut de compensatòria educativa. La famosa youtuber Psico Woman s’ha encarregat de la formació feminista i hi han col·laborat el Colectivo Verbena i la Diputació de Granada.

En l’article “Cultura youtuber: Wismichu educa a tus hijos”, de June Fernández, pots trobar més informació sobre la cultura youtuber des d’una perspectiva feminista.

Making off del projecte:I el resultat:

3 comentaris:

Psico Woman ha dit...

Rosa, ¡¡un besazo desde Andalucía, y felicidades por tu trabajo!! Isa-Psico Woman. <3

Rosa Sanchis ha dit...

Oh! Gracias a ti por ser un referente tan valioso, no solo para la gente joven sino para todo el mundo! Un enorme abrazo.
Salud y Feminismo!

Roxana Wolf y Catalina Becker 1 Batx. B ha dit...

Bon dia, anem a comentar un vídeo antic que ens va sonar l’atenció.

En aquest vídeo que hem vist tracta de una plataforma molt coneguda, YouTube, i la igualtat un tema del que abans no es parlava tant, ja que els homes eren superiors a les dones.

En el vídeo ens mostren a un grup de xics que no es respecten i no volen treballar junts, però amb el pas del temps i el treball del taller es respecten més com a persones. D’alguna manera els insults eren una forma de reflectir les seues problemes. Per això, amb la activitat de fer un cercle i contar els seues problemes es van adonar que no són els únics amb problemes.

Aquest vídeo ens va agradar perquè la lluita per la igualtat ens molt important. També perquè aprenen a respectar-se com a éssers humans, ja que tots mereixem que ens tracten bé. La diferència social i les diverses rasses han pogut ser un problema per a la societat, ja que el ésser humà ha classificat als altres per el seu origen, negre, blanc, pobre, ric, intel·ligent, etc...

En conclusió, si ens tractaren per el que som i no per d’on venim no haurien cap diferència.