19 de des. 2011

Extra verge




Aquesta mami no té ni idea. Pobra!!! Ella pensa que, amb l'explicació, la seua filleta ja en tindrà prou; però en realitat vol llevar-s'ho de damunt i passar el tràngol com més prompte millor. El mal és que no solament no serveix de res el que li explica, sinó que, a més a més, li transmet a la criatura unes idees sobre la seksualitat una miqueta equivocades.

Tot seguit explicaré quines són aquestes idees i vosaltres les busqueu al vídeo, les expliqueu una miqueta més i em dieu què en penseu:
  • Seksisme. L’educació que es dóna als xics i a les xiques és diferent. Als xics, se us diu que sou molt seksuals. A les xiques, que els heu de parar. Ells han de ser la part activa, en el sekse; elles, les passives. És també important destacar les diferències (molt més que les semblances) entre els xics i les xiques, perquè així es justifica la complementarietat.
  • Reproductisme. L’objectiu de la seksualitat és la reprodukció.
  • Adultisme. Només es pot viure la seksualitat a l’edat adulta.
  • Heteroseksisme. La seksualitat “plena” es dóna entre home i dona. La seksualitat homoseksual és de segona categoria.
  • Coihtocentrisme. La pràctica “completa”, la millor i la més plaent és el "coiht". Les altres són preliminars o sexe menor.
  • Genitalisme. El plaer només se sent als "genithals". La resta del cos no té quasi importància.
  • Parellisme. La seksualitat es viu en parella i per amor. L’objectiu de les persones és trobar un/a nuvi/a, especialment les xiques. Si no tenen qui les estime, no estan completes. El sekse només per "plaher" no està ben vist. 
Ale... a komentar!


[Altres entrades de karici.es relacionades:
Educació? Seksual? de les criatures
La seksualitat en altres cultures]




20 comentaris:

La profe ha dit...

Ací teniu el que li diu la mami (per si us serveix):


Chicas y chicos más bien adultos, sus cuerpos son diferentes pero están hechos para unirse de una manera inteligente, como un rompecabezas. Cuando mami y papi se aman mutuamente mucho, algunas veces solo para mostrarse cuanto se aman… papi tiene una cosita especial y la muestra a mami, y cuando mami y papi quieren hacer algo muy especial, para hacer un bebé, entonces papi toma su cosa especial y la pone en el lugar especial de mami… en un lugar especial en el cuerpo de mami, y eso hace sentir a mami muy feliz. También hace sentir a papi feliz. Y, a veces, después de un momento, a veces tan rápido, papi se pone tan contento que tiene una tipo de boummmm… y una explosión ¡y todas las semillitas de papi salen disparadas para llegar aprisa al óvulo de mami. Y a eso se le llama hacer el amor. En fin… hasta que lo hagas tú, por primera vez, eres virgen.

Vicente Becker ha dit...

Crec que la mare se l'a explicat prou bé, perquè per a l'edat que té la filla, si ho haguera explicat d'una forma mes normal, no ho haguera entés. Això si, primer s'hauria d'haver preocupat de que ''virgen'' preguntava la filla, ja que al final del vídeo es veu que la xiqueta preguntava sobre l'oli

Alejandro Becker ha dit...

L'objectiu principal de l'acte secsual sí que és la reproducció, perquè està fet per això, però, la secsualitat no és el mateix i té altres objectius com el plaer o altres coses...

La secsualitat pot començar quan un vullga però, normalment comença des de xicotets jugant a jocs per l'instint secsual de l'ésser humà i perquè els xiquets també senten plaer en els seus cossos.

La secsualitat pot ser heterosecsualment plena si els dos components es senten bé, però dos homosecsuals poden sentir la seua secsualitat plena si ells el senten bé així.

Tots els preliminars amb el cohit i tot això es el que forma la secsualitat en conjunt, perquè el cohit no ho és tot en una relació secsual.

El plaer pot donarse en qualsevol part del cos d'una persona, segons ell/a tinga els seus punts plaents, com els bessos, les carícies...

Les persones poden tindre nuvi o nuvia quan ells senten que volen estar amb una persona, però no és un objectiu que cumplir ni res d'això i qualsevol persona pot tindre secse per plaer quan vullga perquè es normal entre els humans.

Clàudia West i Mireia Kent ha dit...

No estic d'acord en el que diu Alejandro Becker de que és sols per reproduir-se. El acte seksual anomenat “cohit” també pot ser per obtindre plaer. Per el demés es tic en tot d'acord.

Jose Agrippa ha dit...

Jo vaig a dir que és fer l'amor des de la meua opinió, que és com li explicaria a una xiqueta de sis anys.
Fer l'amor és un acte seksual que participen dos persones del mateix sekse o diferent sekse. L'amor és fa perquè dues persones volen. Primer es fan els preliminars (besar, llepar, tocar, ficar els dits ja pot ser dins d'un ''anhus'' o ''clòtxina''), després començaria l'acte seksual anomenat ''cohit'', que és penetrar amb el penis dins de la ''clòtxina'', ''anhus'' o boca.

Christian Stone ha dit...

La part del seksisme en el vídeo és la que la mare diu que els xics i les xiques tenen un cos diferent i que estan fets per a unir-se d'una manera intel·ligent. També quan diu que el pare és la part activa i la mare la passiva.

En la del reprodukstisme és la que la mare diu que el pare solta les “semilletes” que van molt de presa a l'hòvul de la mare per a fer “bebés”.

Adultisme: Quan la mare diu que xics i xiques, mes bé adults ...; la xiqueta es creera que sols el poden per els pares.

En el vídeo sols parla de l'heteroseksisme perquè diu que si la mare amb el pare, el pare amb la mare, però no diu res de homosexualisme.

En el coytocentrisme, el pare introduïxx la seua “cosa especial” en la “cosa especial” de la mare.

“Jenitalisme”: Quan parla de les parts especials de la mare i del pare.

Raquel Kollontai ha dit...

La mare està explicant prou bé que és el sekse per a la edat de la xiqueta, però en la part del final se lo explica com si fora la xiqueta més major i amb la paraula verge li deixa con la duda de lo que és.

Pau de Burgos ha dit...

Jo vaig a explicar com fer l'amor a una criatura de 6 anys. L'amor és donar-se placer mútuament entre un xic i una xica, 2 xics o 2 xiques. Hi han moltes formes de fer-ho, la més comú és la “penhetració” d'un xic amb el seu “cochiniyo” a una xica en la seua “concha fresca”. També hi han practiques presekuals com ara la “fhelació” o ficar-se el dits dins de la “clochina o concha” o fregar-se “el pal de cantimpal”

Amparo Pardo Bazán ha dit...

En aquest vídeo es noten molt les idees, per a mi equivocades, que dóna la mare, sobretot quan diu “més bé adults”, denotant l'adultisme de la seua conversa. També es nota molt “l'heterosecksisme”, parellisme i reproductisme, principalment perquè només nomena les parelles de xic amb xica i que ho fan “per tindre bebés”. Què els trios i les “orghiesk” no existixen? I no parlem del “coihitocentrisme” i el “ghenitalisme”! Que el “sekse” no és només pim pam toma lacasitos!

I tot el rato “papi posa en mami”. És que mami no es mou? Que mami no fa res? Oh, pobra xiqueta! La seua mare és una estàtua! O una nina unflable?

Sincerament, si jo siguera la mare diria “Verge és una persona que encara no ha tingut un contacte molt íntim amb una altra persona i, en alguns casos, amb varies persones. Normalment aquest contacte es sol realitzar estant nus i es donen plaer entre ells”.

Albert Becker ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Clàudia West i Mireia Kent ha dit...

Amparo Pardo, t'admirem. Enhorabona pel comentari que has publicat, estem d'acord en tu.

barbara goldman ha dit...

Aquest video tracta de que una xiqueta li diu a la mare que significa ser virge, Al principi la seua mare es va una mica per les rames parlant de que el pare te una coseta especial que si la mare la veu es posa molt feliz que es com un puzle etc..
la mare poc a poc va canviant com el diria a una persona normal a les hores la xiqueta li diu mare que significa extra virge alehores la mare es queda com un poc parada,pero al explicar lo que era virge el ha fet bastant bè, ja que era un xiqueta molt menuda.

Inma Mozzoni ha dit...

Bé, crec que la mare estava un poc nerviosa ja que no sabia com dir-li a la xiqueta el significat de la paraula “verge”. Crec que li haguera eixit millor si l'haguera fet amb tranquil·litat i no tant tensa.

Crec que no li ha dit bé a la filla el que vol dir, ja que li mostra el “sekse” sols com una pràctica per a la reproducció de la espècie i no li diu res de les vegades que es practica el “sekse” per plaer. En aquesta situació, veig un poc de reproductisme. També, veig un poc d'adultisme quan li diu que “ fins que sigues gran, seràs verge”. Quan li diu “la mare i el pare” li està dient que el “sekse” sols el pot practicar un xic i una xica, podem vore un clar exemple de “heteroseksisme”. Quan li diu, d'alguna forma, que papa i mama practiquen “sekse” quan estan enamorats. No necessàriament han d'estar enamorats dos persones per a practicar “sekse”, un clar exemple també de parellisme.

La mare li diu a la xiqueta el que tota la vida s'ha dit, encara que no siga del tot cert.

monse wolf ha dit...

Hi ha “secsisme” perquè la mare diu que el pare li fica una coseta especial en un lloc especial de la mare. També hi ha reproductisme perquè la mare li diu a la seua filla que l'amor es fa sols per a reproduir-se i no per plaer, també hi ha adultisme perquè nomes poden fer l'amor les persones adultes i no els xics ni les xiques. L'explicació de la mare també és “heterosecxista” perquè només parla de mare i pare i no de dos persones de mateix “secse”. També és “coihtocentrisme” perquè només es centra amb el “coiht”. Genitalisme perquè només parlava de la “coseta”. I a més també parellisme perqué només parla de dos persones i no de mes.

Paula De La Barre ha dit...

MARE MEUA! La dona no té ni idea de com explicar-li a la xiqueta què és “verge”, el que vol és llevar-se el marró de damunt i ja esta. Menuda “trola” li diu a la xiqueta, però ara que ho pense... això és un curt, però n'hi haurà pares, mares, avis o avies (o siga algun familiar) o alguna altra persona que donarà una explicació així o molt pareguda. Em donen pena les xiquetes i els xiquets que reben aquesta “informació rellevant”.

Primer, dir que no estic res d'acord amb Vicent i el seu comentari o siga, la seua opinió, però n'hi ha que respectar les opinions dels demés (encara que no t'agraden res). “Crec que la mare se ha explicat prou bé, perquè per a l'edat que té la filla, si ho haguera explicat d'una forma mes normal, no ho haguera entés.” diu e Vicent. No, definitivament no estic d'acord amb ell, jo ni crec que la mare l'haja explicat bé ni que la filla li haja entés. I Vicent diu que la xiqueta no l'haguera entés si ho haguera explicat bé, els xiquets poden paréixer tontos però no ho són, a vore si ens ho aprenem.

continuara

Noelia i Carla Mott ha dit...

La mare tampoc ho fa del tot mal, perquè la xiqueta és menuda i si li explica més coses la va a tornar boja i tampoc es nega a explicar-ho, el que passa és que està un poc nerviosa perquè no s'espera que la xiqueta amb eixa edat li faça eixa pregunta.

La xiqueta ho pregunta perquè el llig en l'oli, no ho pregunta referint-se al ''sekse''
El que passa amb la mare és que li ho està explicant d'una manera que nosaltres entendríem com que sols poden tindre ''sekse'' els adults.

Albert Becker ha dit...

En aquest vídeo s'ha vist una explicació bassada en el re-productisme, ja que la finalitat segons la mare és la re-producció. També trobem una part seksista, perquè reflexa que la dona no fa res (passiva), i que l'home ho fa tot. A més d'aquestes està l'adultisme, l'heteroseksisme, el cohitocentrisme, el genyitalisme i el parellisme. En resum te tot per ser una horrible explicació.
L'edat de la xiqueta és molt curta, i aixo és el que fa que la mare explique d'aquesta manera, però no és raó per fer aquesta explicació.

22 de desembre de 2011 9:14

riosmonzoni ha dit...

QUE ES VIRGEN???
Em fa gracia com la gent es mal pensa sempre ja que la societat de hui en dia lo relaciona tot amb el "secse" i vegades pot ser graciós com quan vas amb els amics i tots pensen alguna cosa "verda" doncs que el significat real del que as dit no era eixe, però un altres pot complicar mes les coses com en la explicació de la mare a la seua filla, per aixo per a mi no es algo alarmant si no algo que ja veig normal.

16 de gener de 2012 16:54

Adri ha dit...

Aquest vídeo m'ha agradat molt sobretot per l'entusiasme que te la mare quan parla de les seues relacions seksuals amb el seu marit i pare de la protagonista, ja que es pot vore que comença la xiqueta parlant de que vol significar ser verge amb un sentit referit al oli d'oliva, però la mare el confon i a més es desvia del tema que havia confós i comença a parlar de la seua seksualitat motivant-se i arriba a un punt en que la xiqueta al·lucina amb l'entusiasme de la mare. El que més m'agrada del vídeo és el final, quan la xiqueta diu que aleshores que significa verge extra mirar la botella de oli i la mare es queda impactada.

16 de gener de 2012 16:55

Joan Becker ha dit...

La mare se lo va explicar mes o menys be pero yo crec que tenia que decírselo quan este mes mayor la filla.