31 de gen. 2010

Karici.es compleix un any




Karici.es compleix hui un any acompanyada de 95 articles, 656 comentaris i més de 15.000 visites. He de dir que en aquest any, només he esborrat els comentaris que, a petició del meu alumnat, tenien massa faltes i em deixaven molt malament com a profe de català. També vaig esborrar l'altre dia un missatge de propaganda, enviat segurament per un robot. Si aquest no torna a entrar, continuaré deixant que els comentaris es puguen enviar directament (sense copiar unes incomprensibels lletres).

No haver de moderar els comentaris em posa ben contenta per tres raons: perquè no em fa sentir una censuradora, perquè em ratifica en la creença que la xarxa pot ser un mitjà educatiu i respectuós, i perquè em fa creure en les persones.

Com a curiositat, he de dir que algunes de les visites han arribat ací posant en el buscador coses com aquestes:

· test de quan guarrilla eres?
· parches para la libido
· cuentos para púberes
· mentiras y gordas tony muere
· porno mujeres gordas 40 anys
· dibujos de garrapatas enamoradas
· niños mesurando su polla
· fotos tortilleras guarras jugando
· masturbación femenina
· frases amorosas que indican placer masturbatorio
· dulce maria mostrando sus partes intimas
· garrapata sexual
· gordas que les entre la mano en la vulva

La sorpresa en trobar-se amb un bloc d'educació afectivosexual deu haver estat majúscula; però no superarà la meua estranyesa davant dels criteris que té el cercador per a proposar Karici.es quan la gent escriu aquestes frases.

Moltes gràcies al meu alumnat, als estudiants i estudiantes d'altres llocs que de tant en tant es passen per ací, a l'equip directiu del meu centre pel seu recolzament i, en general, a totes les persones que m'han acompanyat i m'acompanyen en aquesta empresa de vida en la qual qualsevol, només per deixar el seu comentari, pot tindre participacions.

52 comentaris:

Jh ha dit...

Gràcies a tu Maria, a mi també me pareix curiós com la gent accedix al bloc posant això.

Enric Senabre ha dit...

Enhorabona, i continua endavant.

Anònim ha dit...

felicitats pel primer any!!! gràcies a tu x compartir el k pasa a la teva classe. m'agrada kuan explikes coses que pasen a l'aula i llegir els comentaris de l'alumnat. També m'agrada molt kuan desenmascares situacions de masclisme que hi ha a la publicitat o a la tele o al cine i que ens les volen pasar com normals. Espero k tinguem 1 altre any tan condidor con akest.

Diana ha dit...

m'alegre molt de que aquesta pagina ja faja un any!
gracies a tu em pogut saber coses que si no haguera ser per tu mai hauríem sabut i tots el vídeos,xarrades,debats treballs... que em fet eren molt bons i curiosos. Tu ens has ensenyat als teus alumnes i molta mes gent a pensar com toca i veure's les coses d'una altra manera! Gracies maria :)

javier ha dit...

Me alegre molt per tu , espere que segueixes per a respondre dudes i qüestions , que la pagina dure mols mes .. FELICITATS :) !

Anònim ha dit...

Felicito el bloc aportacions i tot això, és molt bo ens dóna molta informació que ens servirà en el futur, i no és mentida, encara que algunes persones no els facin gaire cas sempre és bo tenir aquesta informació ja que hi haurà algun interessat.

Conichiwa ha dit...

felicitats vull dirte q me a defrautat q tinguis tan pocs articles pero no pasa res cada vegada entraran mes persones y veras q abran molt mes articles ;)

Taimoor ha dit...

Enhorabona, i continua endavant.

Adrian ha dit...

M'alegre molt de que aquesta pagina ja faja un any.

Espere que la pagina continue molts anys mes. Les debats i treballs son molts curiose

kalil ha dit...

Feliç Aniversari! complir un any es tot una alegria, la sexualitat es un tema que interesse a tots el joves, i es necessari conocer una miqueta el tema, però hi ha temes que no me interessen tant como altres, lo que intente diu esque la pagina es pot millorar, però esta bé, molt bé =D

Anònim ha dit...

ens alegra molt que ens des clases de sexualitat que em aprenut molt al teu costat y sepre a sigut divertit omo aquella vegada que fem la imitacio de una parella que volia sexe jaja
bueno an sigut moltes rises el any venider mes

madlen ha dit...

Felicitats, la veritat es que el bloc m'agrada bastant, i alguns dels videos m'han deixat sorpresa, ademés els articles son interesants i t'expliquen moltes coses tal com són, de forma directa, no com en altres llocs que t'ho intenten explicar amb misatjes subliminals i no directament com a de ser. Els videos que més m'han sorpres han sigut els dels micromasclismes per que son tan habituals que no t'adones, en definitiva el bloc t'ensenya moltes coses que segur que en altres llocs no t'ensenyen i això es bo, per que t'informen bé.

Anònim ha dit...

Felicitats al bloc karici.es. La veritat esque es mol bon, per que mostra lo que pensa, per que defendre los drets de les persones i mostra la realitat, las opinions de altres persones, per que defendre lo drets de la dona, i los del home, per que parlen con sinceritat, i nos mostra que molt coses que per a nosaltres son dolentes, en veritat son normals en nosaltres per exemple: la masturbació.

Anònim ha dit...

!! per haver aconseguit alçar aquesta pagina durant un any i espere q siga aixi molt mes!!! :) Perquè doncs que no entre molt a la pagina ma agradat bastant per los punts de vista q dones...XD

Anònim ha dit...

Enhorabona Maria , amb aquest bloc he aprengut moltes coses y molt positives ;)!
segueix axí !

Mireia ha dit...

Et felicite per el teu bloc ja que hui fa un any que aquesta pagina esta oberta.
Al principi em va parèixer una mica estrany que una professora de institut tinguera un bloc de sexualitat ens va cridar la atenció a tots, quan van entrar al bloc i varen veure tots els articles que posaves em vaig donar compte que era una pagina molt interessant i que ens ensenyava sense avorrir-nos i de una manera molt diferent. Ara et felicite i estic molt contenta perquè fa un any tomares aquesta decisió de escriure un bloc d'aquest tipus. Moltes felicitats!

Abel ha dit...

Enhorabona i espere que continue aquest bloc per molt de temps

Vanessa ha dit...

Felicitades per complir un any!!! Espere que siga aquesta pagina perquè les coses que publica son molt interessants i te enteres de coses com per exemple lo de la pel·licula planet 21 que es sexista i hi ha homofobia jo la baix veure i no em baix a donar.

Dani ha dit...

enhorabona! :) no tinc paraules!espere Q siga el bolg per molts de temps !

jorge ha dit...

Enhoraabonaaaa!!!!!
espere que aquest blog continue aixi perque hi ha molts articles y comentaris interesants...
felicitats!!!

J! ha dit...

Enhorabona!! em pareix molt be que complisques un any, es molt
hi ha molta gent que es meté en aquesta pagina es molt interessant

Nerea ha dit...

Moltes felicitats pel teu bloc Maria.
Hui fa un any que vas començar amb aquest projecte i en la meua opinió es un projecte molt educatiu, que fa que els xics i xiques adolescents es donen compte en primer lloc de com esta la societat hui en dia al nostre país.
En segon lloc, de com ens critiquem uns als altres tant xics amb xics, xiques amb xiques i xics amb xiques.
I en tercer lloc ens ensenya coses que creiem que sabíem, però no era així i aquest bloc ens ensenya a conèixer-nos a nosaltres mateixos en tots els sentits i conèixer el nostre sexe en profunditat.
Tot açò ho hem fet a partir de donar classes sobre la sexualitat a classe i llegint diversos articles que has penjat al llarg del any al teu bloc.
En definitiva, continua amb el teu projecte ja que parlant de la meua opinió es una gran ajuda per a la societat adolescent.

Enhorabona María :)

Carlaa ha dit...

Felicitats pel teu bloc Maria!
Volia dir-te que tots el dies que hem anat als ordinador i hem entrat en aquest bloc, ma agradat molt deixar-te un comentari en relació amb el text que he llegit.
Aquest bloc ja te un any, i espere que complisca molts anys mes!
A mes amb tots els articles que has escrit, he aprés moltes coses de diferents temes que jo ja creia sabudes. També m'han agradat molt els articles que has posat i espere que segueixes escrivint-los perquè de segur que aprendria moltíssimes coses mes.
De veritat Maria segueix així fent i completant aquest bolc amb diferents articles.

Carlitoos ha dit...

Felicitats per l'aniversari esta pagina, lluita com moltes altres contra la violencia de genere, esta pagina esta molt bé tendria que seguir aixina per molts anys més

Anònim ha dit...

Maria moltes felicitats pel teu bloc, continua posant entrades tan interessants com les que poses que nosaltres seguirem mirant-les. Segueix així.

Anònim ha dit...

Maria, ens alegrem molt per que el teu bloc faça 1 any, i que les coses t'hajen anat tan bé. Ens agraden molt els teus articles i les teues clases d'educació afectivosexual. Esperem que sigues penjant coses en el bloc i gracies per tot el que ens has ensenyat. Et voleeem molt. Les teues alumnes: Silvia, Sara i Raquel!=)

Lidia i Héctor ha dit...

María et volem felicitar per aquest 1º aniversari d'aquest blog, gràcies a tu hem pogut descobrir coses noves o reflexionar sobre coses que ja sabíem.
Desijem que puguem tornar a felicitar-te molts anys més, continua amb aquest projecte que tant ens ajuda i ens entreté, a més de continuar amb les teues classes tan amenes que tan bé ens ho passem!
Moltes gràcies per escoltar-nos i per donar-nos un altre punt de vista amb aquestos temes.
Petonets!!
Lidia i Héctor

Ahneta ha dit...

FeLiCiTaTs!
Espere que ho sigues actualixant..
De vegades entre en el teu bloc i la veritat es que he apres moltes coses. M'agrada el teu bloc ..es diferent..(en buen sentit).
Gracies Maria!=)

Adrián i Raquel :) ha dit...

María! Nos agrada molt el teu blog i volem felicitarte per el treball que has fet amb ell durant tot aquest any. I, a més, per el que fas a clase "aguantandonos".
Una abraçada molt forta.
Enhorabona, i continua endavant amb tot el que fas :)
T'estimem!(L)

Josepa Asensi ha dit...

Enhorabona per la faena feta, que és molta i molt bona; quanta informació i que interessant!

Roger ha dit...

Moltes felicitats pel supercurro que fas. A veure si el segon any participem més els de fora (m'ho dic a mi). Força i endavant.

julia ha dit...

x molts anys!!! Esto hay k mojarlo, jajaja. kuan arribo a casa faig el repaso dels meus blogs favorits i està karici.es! A mi també m'agrada llegir els comentaris de les classes i m'agrada abril.
felicitats!

julia ha dit...

ah! i m'ha fet molta gràcia les coses k posa la gent i arriba a akest bloc! s deuen portar una bona sorpresa!

Anònim ha dit...

Felicitats per el teu any!!!!

M´agrada molt el teu bloc, continua escrivim, perquè puguem seguir lleguin, perquè gracies als articles publicats vaig a poder resoldre preguntes que ningú vol contestar-nos.

Almudena ha dit...

El que més m'ha cridat la atenció ha sigut les frases amb les que es pot arribar al bloc de karici.es, ja que són molt obscenes i no tenen relació amb les històries que realment estan escrites, encara que parlen de temes d'afectivitat o de sexualitat.

Entre totes les frases que es troben escrites, la que més m'ha impactat ha sigut la de: ‘porno mujeres gordas 40 anys’ perquè tenen que ser molt ‘estranyes’ les persones a les que li agrade aquest tipus de pornografia.

D'altra banda, vull donar-te l'enhorabona per l'any que ha complit el teu bloc i felicitar-te perquè pense que ha tingut prou d'èxit.

Xarly ha dit...

En la meua opinió vull dir que no m'agrada la societat en la que vivim, sorprenent-nos de que un bloc afectivo-sexual tinga èxit. El món on vull viure, vull que siga tolerant, comprensiu i mai censurador. Si al dir que em masturbe vaig a ser criticat pels meus amics millor no dic rés, i açò no és. L'objectiu d'aquest bloc és normalitzar i fer espontani la parla del sexe, sense censures, burles, bromes i altres prejudicis que fan la conversa molt poc interessant i no es rep seriosament.

J. Alberto ha dit...

Bona vesprada Maria. De segur que ja han sigut molts els que t'han felicitat, però mai està mal reconèixer el treball de la gent. I més encara quan és tant "difícil" traure un bloc com aquest en davant avui dia. Pense que les 15000 visites només és el començament, segurament en el futur aquest nombre pujarà perquè cada vegada serem més els que sabrem de l'existència de Karicies i podrem visitar-ho per vore i comentar les entrades del bloc. Amb els mijors desitjos per al futur, m'acomiade¡

Xarly ha dit...

Bé, també volia dir-li a maría felicitacions i espere que en un futur siga normal la parla del sexe

rafa ha dit...

En aquest dia vaig felicitar-te el bloc por el aniversari que nos transmeti molta informació no a mi però a diverses persones, a principi em va parèixer una mica estrany, però a algunes nos servix de molta informació..gracies per tot...
felicitats...

Anònim ha dit...

Felicitats Maria per haver treballat un any en aquest maravellós bloc, que m'ha ensenyat moltíssim, i que parla de temes molt interesants.
moltíssimes gràcies!
segueix així!

Grace ha dit...

Felicitats Maria per el teu any , espere que te vaja molt bé , segueix escrivint com fins a ara i que tingues moltes visites en la teua pagina.

Cristian ha dit...

Per a mi, ja saps que Karicies és més que un bloc. És un lloc on cada veu és important, cada opinió vàlida, on caben tots el punts de vista i la intolerància no és permesa, on el respecte és només el punt de partida. Per a persones com jo, és difícil fer les pors a un costat, però Karicies és com una teràpia que ens ajuda a comprendre que tots tenim coses importants a dir, i és una forma de començar a prendre consciència d'allò que ocorre al nostre voltant, de superar els prejudicis i de lluitar per les bones causes. Seguirem sent molts els que et recolzarem en aquest projecte que comença a canviar les coses. I això es boníssim. Una abraçada

Alma ha dit...

Muchas felicidades Maria :)
Gracias, como dice Miguel, por un año de karicies; porque de verdad mucha gente las necesitamos :P.
Bueno, la verdad es que esta página no tiene desperdicio alguno, cada post es interesante. Tanto el bloc como tu me habeis enseñado mucho y os doy las gracias. Enhorabuena Maria, te lo mereces. Un besito.

Anònim ha dit...

Maria Felicitats!!! soc KEVIN espere que aquest bloc complisca molts mes anys per que es diferent i interesant

Princesa Revolucionaria. ha dit...

Felicitats al blog, i sobretot a la teua iniciativa..
Trobe a faltar les classes de valencià de 1r de batxillerat i les interminables converses.

Bo felicitats ^^
I a continuar avançant!

Javi ha dit...

Bon dia Maria.
Com estàs hui? jo molt be, ahir vaig complir 18 anys.
Aquest bloc me'n va fer obrir el ulls en alguns aspectes de la meua vida.
Vol donar-te les gracies i la meua enhorabona per el teu èxit en la xarxa informàtica, gracies en part a molt de nosaltres has tingut molt èxit, però el merit es a soles teu, perquè tu has tingut la teua idea principal d'ajudar-nos en els nostres problemes en general. GRACIES. FELIÇ ANIVERSARI.
1 de febrer de 2010 13:21

Miquel ha dit...

Felicitats Maria, per aquest primer any de Karicies. De segur que seràn molts més!
El teu bloc ens ajuda a reflexionar sobre la sexualitat, i ens ajuda a combatre contra la lacra del sexisme i la homofòbia.
No passa ni una setmana que no mire el teu bloc per a possar-me el dia de les notices o interesantisimes observacions que escruis. Feia falta un bloc com aquest!
Salut i força Maria!
Un beset.
1 de febrer de 2010 14:09

Isabel ha dit...

Felicitats per haver complit ja un any amb aquest bloc Maria! :)
M'alegre molt que hages tingut tant d'èxit però crec que es normal perquè tots els texts que poses a la pàgina són molt interessants i fan reflexionar a tothom. Moltes gràcies per ensenyar-nos coses que uns altres professors no s'haurien molestat a ensenyar-nos: a respectar als altres i a respectar-nos a nosaltres mateixos. Espere que continues molts anys escrivint el bloc i donant classes a l'institut perquè segur que tots els alumnes que tingues t'estan tan agraïts com ho estem nosaltres :)
2 de febrer de 2010 16:24

Loly ha dit...

Per fi un anyet ja! M'alegre molt per tu Maria! Aquest bloc ha sigut molt sorprenent durant tot aquest temps. Sempre que hem entrar hem trobat coses interessants, hem aprés conceptes mai sentits, aclarit altres, ens hem rigut, divertit, impactat, hem reflexionat sobre moltíssims temes escoltant les opinions dels nostres amics i companys... És aquesta, aleshores i sens dubte, una diferent i nova forma per poder ensenyar-nos a escoltar, compartir opinions i pensar en les demés.

D'aquesta manera, m'agradaria felicitar-te a tu Maria i ja no sols per la teua idea de muntar aquest bloc que com ja saps m' agrada i a més a més, visite a menut, o pel nombre de visites, sinó, pel teu esforç per fer-nos aprendre a veure les coses des d'un altre punt de vista i aconseguir, d'aquesta manera diferent als altres professors, aquest aprenentatge tant d'alumnes com de persones visitants del bloc.

Continua així, que en gent com tu es com més a gust i bé s'aprén d'una llengua i a més a més, de la vida!

Un besetttt:)
2 de febrer de 2010 16:46

Rocio ha dit...

Maria m'alegra molt que ja tingues el bloc un any.
Amb aquest bloc hem aprés coses que creiem que ja sabíem. Ens ha ensenyat a no pensar tant en els tòpics que dia a dia inunden els carrers i el més important és que ens ha ajudant a comprendre la sexualitat d'una altra forma, que jo personalment, no haguera pogut creure a principi de curs.
En definitiva, crec que aquest bloc no solament servix per adolescents sinó que també per a gent més major que vol tindre informació sobre sexe. Amb la teua ajuda i amb la del bloc hem comprés que el sexe no és un tema tabú del que no podem parlar, és més, m'ha agradat molt conèixer aquest tabú degut a que no tots els professors serien capaços de fer-nos comprendre i ens donarien la mateixa quantitat d'informació que ens dones tu.
Gracies per el teu temps i espere que el teu bloc dure molt de temps i que continue tenint tant d'èxit com ara.
2 de febrer de 2010 16:29

Edu ha dit...

Em pareix molt bé que hi haja un bloc d'aquest tipus perquè podem veure i comentar molts articles, pel•lícules i vídeos relacionats amb el sexe. El sexe és una cosa molt quotidiana a les nostres vides, i per molta gent es tractada com quelcom dolent i personal. També hi existeixen moltes campanyes publicitàries amb homofòbia i missatges que no haurien de donar-se als nostres temps.

Gràcies Maria per fer que ens interessem per aquests temes i siguem persones més avançades i respectuoses amb tothom.
2 de febrer de 2010 16:29

Luis ha dit...

Jo crec tu ets l' única mestra que ens ha ensenyat a no riure'ns quan diem coses d'aquestos temes perquè en la realitat no estem acostumats i la veritat es que m' agrada molt parlar de temes perquè jo tinc la meua opinió però puc aprendre més de la resta d'opinions de la gent de la classe sense tenir que demanar alguna mena d'ajuda.

Espere que el teu bloc no canvie perquè m'agrada de veres. Enhorabona pel teu èxit amb el bloc.
2 de febrer de 2010 16:36