17 de març 2009

Nòvies a la carta! Boicot a FHM!!!



La revista FHM (gener, 2005) dóna als xics uns quants consells per avaluar a la seua xica a final d'any:

Evalúa a tu chica

Vigílala, rellena las casillas de nuestro calendario y echa cuentas. Ha llegado el test FHM para examinar novias. Al final de año, igual nos lo agradeces.

Cuadro de la chica buena:



  • Cocinar para ti (algo rico que incluya al menos tres ingredientes, nada de huevos cocidos o bocata de chóped. La berza penaliza)
  • Invitarte a cenar (no la marques si llega tarde al restaurante, pone morros si pides más vino o se queja por la cuenta)
  • Acceder al sexo anal (sí, porque millones de gays en todo el mundo no pueden estar equivocados)
  • Mamártela (no vale si se lo pides por favor, pone cara de asco o la mira como a un préstamo hipotecario, con dudas)
  • Aceptar tu opinión (que no entiendas de bolsos ni de maquillajes no te excluye de expresarte e incluso tener razón)
  • Animarte a beber / Vestirse de putón / Ver porno contigo / Escuchar pacientemente / Comprarte un regalo / Conducirte a casa cuando estás muy pedo / Dejarte elegir el DVD / Dejarte dinero para llegar a fin de mes, etc.
Cuadro de la chica mala
  • Rechazar planes sensuales (cualquier propuesta que incluye esposas, fusta o potro merece su aprobación, ¿o acaso no te quiere?
  • Quejarse de que está gorda (para que le vuelvas a decir que para nada, y te calles que si fuera una foca se lo estaría contando a otro)
  • Marujear (como si fuera una portera. Te recuerda a su madre y con una cotilla en la familia ya es bastante)
  • Darte la chapa sobre cosas que te la sudan (ni siquiera tus ronquidos la persuaden, ¿es sorda o lerda?
  • Acusarte de que no la escuchas (¿acaso ha dicho algo interesante en los últimos años? Piensa.
  • Echarte la bulla porque llegas borracho / Ir de marcha con las amigas / Animarte a que reclames / Nombrar a su ex / Ponerse bragazas / Tardar 45’ en prepararse / Dejar sus bragas tiradas / Hacer un dramón eterno, etc.
Charla después de rellenar el test


  • El tono: conciliador pero autoritario. Deja claro que tu eres el jefe, pero muéstrate dialogante y escucha (si es breve) su punto de vista. Hazle ver que está equivocada, que la razón y los datos te asisten y que simplemente lo haces por el bien de los dos. Eso le gustará.
  • El discurso: Como el resultado no es satisfactorio, puedes soltar un par de tacos y frases del tipo “la estás cagando” para hacer que se sienta culpable y cargar sobre sus espaldas la responsabilidad de una posible ruptura. Dile que podrías tomar otras medidas, como llegar todos los días pedo, mear fuera de la taza o meterte en la cama con los calcetines sudados.
  • Precaución: En el balance provisional conviene mostrarse severo en el análisis y aumentar considerablemente el nivel de exigencia, sobre todo en aquellos apartados relacionados con el terreno sexual. Siempre es mejor pasarse que quedarse corto.
  • Mejorando: cualquier chica con ganas de salvar su relación ya habría entendido que cuatro trabajos orales y dos anales al mes son sólo un mínimo francamente mejorable. Expuesto el problema al que os enfrentáis, debería ser ella la que “por el bien de los dos” se ofreciera a pagarlo todo, llevarte a los partidos, montar un trío con su amiga, aplicarse en las tareas del hogar. Querer es poder. ¿O no?
Què et semblen els consells? Com és el model de xic que es desprén d'aquest test? Com ha de ser la xica? És una broma? Un poc pesada, no?

12 comentaris:

B. ha dit...

O siga, com?
Crec que no l'he entés bé. O millor dit, no he volgut fer-lo...
Aquest article vol dir que la xica ha de ser com posa primer, i que si no ho és no val la pena estar amb ella?
Mira, jo em pose malalta... Des d'el meu punt de vista, el que posa de com s'ha de comportar una nòvia no és el que li correspon a una nòvia sino a una persona que serveix un altre. És a dir, que una bona nòvia és aquella que fa tot el que vol el xic?
De veres... No es diu que una parella és alló que es forma per amor, que tots dos s'estimen per igual i abans que tot està el respecte? On està el RESPECTE ací?, perquè jo no el trobe...
No entenc com es publiquen, encara hui en dia, articles així...

(:

Princesa Revolucionaria. ha dit...

Ahir ho vam comentar a classe, Bárbara tu i jo,.. i ja vaig dir que jo flipava.. és el primer cop que comente al blog, però no el primer article que mire, de fet he llegit tots.. Però aquest.. aquest és mereix la palma d’or a l’article més masclista del món, però una palma d’or gran per al que el va escriure està clar.
Quan preguntes com són els consells.. Pues no sé que dir.. no em surten les paraules.. són tan increïbles.. Dona Submisa.. -.-'
El model de xic que es crea amb aquest article és un masclista en potència, al que, si no se li paren els peus, ni Franco i Hitler junts el faran frontera... I si alguna xica es deixa influir per açò.. veritablement.. li regale una personalitat! Mare de Déu!
I respecte a si és una broma.. El dia dels innocents no és en gener... de manera que no li trobe la gràcia.. i espere que poca gent la trobe.

Bárbara estic completament d'acord amb tu nena.. On queda el respecte?
Perque per aci no es veu.. ni es vol deixar veure.
Un beset.

Alba ha dit...

¿Que?

M'ha passat l'enllaç del blog Natha i llegint això m'he quedat flipant. Estic d'acord en els anteriors comentaris i dir que això ultim que posa de la "Charla despues de rellanar el test" es el que faltava, dona fins a risa. El que ja no dona risa es que encara hui en dia no es que es publiquen articles així, es que a mes hi ha gent que ho pensa.

salut!

Anònim ha dit...

aquest test diu que la chica a de ser sumissa que te que fer tot el que diu el xic perono es aixi.Si tens un xic aixi corta amb ell!!!

Carlos Escudero ha dit...

mentre existeixen revistes amb articles com aquests la humanitat seguira anant capdavall...io soc xic i devegades, al llegir aço m'avergonyisc de ser-ho...

mariela ha dit...

aixo es una barbaritat, que estem en l'edat de pedra o que? enserio els xics penseu tot aixo? si esque aixo yo crec que no ho pensa ni el meu bisavi que estaba xapat a la antiga...aixo ha de ser una broma molt pesada o per lo menys que l'haja escrit algu sense cervell...o si aixo es exagerar algu que tinga 2 neurones i que s'esten barajnt tot el rato...
Mariela

Raquel ha dit...

Mare meua, açó va de veres?
Com pot ser en una democràcia, en 2009, existisca una revista que accepte aquestes coses?
No sé si riurem o plorar...
Si fóra xic em donaria vergonya que digueren aixó del meu sexe...

Anònim ha dit...

QUÉ FORT!!
....anem a vore...
una parella és cossa de dos, dos persones que s'estimen ,que es tenen respecte...
no entenc res!
directament aixó és per a denúnciar-ho!

Anònim ha dit...

És senzill d´entendre. Els homes són èsser tremendament insegurs. Ho són a l´adolescència, però no milloren al llarg dels anys. Una revista d´aquest tipus, que en principi, només compren i llegeixen homes, es com un cau. Se senten segurs per a poder dir aquelles animalades de quan vivien en la cova i estaca en mà, arrosegaven la femella cap a l´interior pels cabells. Alguns encara no han evolucionat. Per altra banda, com més mascles es mostren, més respecte es guanyen per part dels altres homínids del "remat".
Causa tristor, llegir això, que una cosa és, escoltar-ho quan estan pets en un bar, i una altra, haver de llegir-ho. Davant de comentaris com aquest, només cal dir "NO". La parella són dos. Us heu fixat que no diu dir sobre les apetències de les nòies? Del que ells podrien fer per a millorar la relació en terreny sentimental o sexual? En fi...
Paula

Anònim ha dit...

¡esto ya es el colmo! Ö

Anònim ha dit...

Aquest article em pareix lo pitjor es molt roí, aquest pareix una broma de mal gust. Que en el segle XXI tinguem que veure aquestes coses tan masclistes me dona pena que hi haja gent que siga capaç de escriure coses així. Que pensem que les xiques son unes nines que nos podem manipular com vulgueu i que nos puntuem? però que es això? un concurs de veure qui es la millor novia? vergonya les tindria que dar a aquesta revista publicar una cosa així.

Estefanía 4º ha dit...

Aquest article en pareix vulgar... no se com poden posar coses asi... com poden dir coses de les xiques, els homes de ui en dia poden dir coses a si.. de nosaltres